Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 20 december 2022

Godmorgon, här har jag startat upp dagen i lugn och ro. Jag började med att ligga kvar en stund i sängen och surfa runt på mobilen, läsa lite bloggvänner och lämna lite avtryck här och där. Sedan satte jag mig i soffan och kom på att jag behövde radera och ladda över lite bilder till mitt externa minne. Nu är det gjort och det tar alltid längre tid än vad jag tror.

Igår fick vi Mats väderstation till att fungera så den var ju tvungen att läsas av denna morgon.

Här är allt samlat på ett ställe och vi hoppas att den visar rätt temperatur både inne och ute.

Igår när jag kom hem efter jobbet så åkte våra tomtar fram, granen sattes in och kläddes. Det känns som om vi ligger lite efter med allting i år. Fast det kommer bli jul i alla fall. 😊

Det var svårt att få en bra bild på granen. Ja jag vet att vi inte har något glitter i granen och det är bara för att Mats ville absolut inte ha glitter i år. Varför vet jag inte riktigt för vi har alltid haft det förut fast i år fick han bestämma. Mats tycker granen är perfekt klädd och jag kan väl tycka att den är lite underklädd i år.

Vi hann inte dekorera pepparkakshuset i går kväll, får se när det blir tid till det. Vi kanske väntar tills på torsdag då dottern kommer hem och då kanske hon vill göra det.

Ikväll tänker vi trängas på Maxi och handla allt inför julen. Det gäller att inte ha bråttom utan gilla läget så brukar det gå bra att trängas med alla andra.

Idag är sista riktiga skoldagen för imorgon är det avslutning mellan 8;45-10:00. Jag ska ha sista hemkunskapslektionen idag och då ska de få koka femminuterskola. Jag tror det kan vara uppskattat.

Innan vi ska handla på Maxi så ska jag fixa en sista strumpjulklapp som jag kommit på att jag glömt och sedan är jag färdig. Nu ser jag framemot att julen ska komma och att få träffa familjen. Den som vi kommer sakna i år med är äldsta sonen som jobbar i Tandådalen och kommer fira jul där uppe. Vi får se om vi får till en fjällenresa och kan besöka honom. Vi har inte bestämt oss och om vi gör det så bestämmer vi nog oss i sista stund.

Min julkalender:

Skriv dina tre bästa egenskaper

Nu vill jag bara önska dig en trevlig dag, kram Susann 💜

4 kommentarer