Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 19 februari 2024

Idag är det första dagen på sportlovet så det var skönt att ta det lugnt på morgonen. Jag började rensa ut uppe i badrummet så nu har jag en tomma hyllor, så här ska omfördelas lite handdukar och sängkläder. Det kommer att ta sin lilla tid fast det kommer att bli bra när det är utrensat och kastat.

Klockan 11 skulle jag vara hos Annika för vi skulle planera hemkunskapslektionerna fram till sommarlovet. Det är skönt när allt är gjort och vi bara har att lägga in i classroom det som eleverna ska göra på lektionerna. Annika hade gjort god lunch, biffar med klyftpotatis i ugn. Till efterrätt fick jag en god pannacotta och det får bli bilden till Christels fotoutmaning, kallt.

Vid halv tre var vi klara och hade även hunnit prat en massa annat också. Därefter åkte jag till systemet och handlade bubbel och mat på Maxi. På vägen hem ringde jag LR för vi har lite problem med vårt avlopp uppe i vårt badrum, det bubblar i rören så det är stopp någonstans längre ner. De skulle komma imorgon och spola rent.

När jag kom hem vilade jag lite och pratade med pappa. Sedan kom Mats hem och då fortsatte rensandet uppe i badrummet. Mats fick torka på de översta hyllorna.

Nu har vi bara tagit det lugnt och tittat på tv. Det kommer bli en lugn vecka där jag bara kan chilla och rensa här hemma.

Kram Susann 💜

4 kommentarer