Familj,  Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 2 januari 2023

Måndag och jag har en vecka kvar av mitt jullov och det känns riktigt bra och välbehövligt efter en intensiv hösttermin. Ett nytt år och då försöker jag tänka på om jag har några mål med året. Vad vill du genomföra under året som kommer?

Jag har inga direkta mål mer än att jag ska komma igång med min träning på gymmet. Jag ska prioritera att gymma och ha mitt mående i fokus.

Idag började vi dagen med att packa för vi ska besöka dottern. Vi har lånat ett släp utav Micke för att kunna transportera ner en säng till dottern som hon och William ska ha i gästrummet. Eftersom det inte var ett täckt släp så fick vi paketera in sängen i en presenning för det regnade. Det regnade hela bilresan ner till Malmö. Jag passade på att sova lite på vägen och vi stannade på Mc Donalds i Karlshamn för lite snabblunch på vägen.

Visste ni att det är den internationella introvertdagen idag? Jag hörde det på radion, när vi satt i bilen. Vad skulle ni säga att ni var; introverta eller extroverta? Jag skulle säga att jag tillhör de introverta. Hon som berättade om skillnaderna mellan extrovert och introvert pratade om att det som avgjorde var på vilket sätt en fick tillbaka sin energi och vilket behov en hade för att vara ensam. Jag tycker att det är skönt att vara ensam ibland fast inte för länge för jag gillar när jag har människor omkring mig. Min man skulle gärna vara mer själv än vad han får vara med mig i hans närhet som gärna vill hitta på saker.

När vi kom fram till dottern så hade sängen klarat sig bra från regnet och nu står den uppställd i gästrummet där vi ska sova i natt.

Mats och jag tog en tur till Emporia när sängen var uppackad. Jag ville se om det var något på rean. Jag hittade ett par löparskor som var på rea 50%, så de var jag tvungen att köpa. Sedan blev det en träningströja och ett par lite tjockare löparbyxor. Mats köpte ett par skinnhandskar, en rock och en skjorta. Vi var nöjda med våra fynd. 😊

Vid halvsextiden kom Rasmus och Tova över för att äta tillsammans med oss. Det är så smidigt när två utav barnen bor tvärs över gatan så vi kan umgås med båda när vi hälsar på. Den här gången sover vi hos dottern och nästa gång blir det sonens tur att husera föräldrarna.

Ikväll blev det sushi från restaurangen Maguro, som vi tycker är en god sushirestaurang. I Kalmar har vi ingen jättebra sushirestaurang så när vi är i Malmö så brukar vi äta sushi. Dottern hade även gjort lite crustader som vi åt som förrätt till lite bubbel.

Nu ska jag snart sova för imorgon ska vi spela padel med barnen. Det är alltid kul att göra någonting tillsammans.

Jag hoppas att din vecka har börjat bra detta år, jag önskar dig en fortsatt trevlig kväll, kram Susann 💜

8 kommentarer