Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Tisdagen den 3 januari 2023

Idag vaknade Mats och jag upp i dotterns lägenhet. Efter frukosten hade vi hyrt en padelbana i 2 timmar mellan 10 och 12. Vi var fem stycken för Tova stannade hemma hade en massa plugg som hon var tvungen att göra. Vi andra turades om att spela och det var roligt och svettigt.

Efter paddeln så åkte vi hem och duschade och sedan lagade Mats lunch. Vi köpte blåmusslor som Mats kokte och Willaiam friterade pommes till. Det blev en smarrig lunch fast jag glömde ta kort på maten.

Efter maten gick Rasmus, Tova och Mats till Emporia för Mats skulle köpa öl till Micke som tack för att vi har lånat släpet. Rasmus skulle köpa skor, han fick presentkort från oss i julklapp. Jag var tvungen att sova för jag hade lite huvudvärk. Jag sov hela eftermiddagen och var lite seg när jag vaknade framåt halv fem.

Dottern, William och Mats började pussla medans jag slappade i soffan, fortfarande med huvudvärk. Jag tog panodil fast det hjälpte inte och jag har fortfarande huvudvärk nu när klockan är 23:00.

Ikväll åt vi lite plockmat, dippade grönsaker, lite charkuterier och bagett. Sedan efter maten tittade vi på Harry Potter, den fjärde filmen.

Nu är det snart sängen för mig och jag hoppas att min huvudvärk går över när jag sover i natt.

Vad är det bästa som hänt dig idag?

Nu önskar jag dig godnatt, kram Susann 💜

2 kommentarer