Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Travel

Måndagen den 20 juni 2022

Godmorgon här vaknar jag i min egen säng, solen lyser och det är 14 grader. Igår vaknade vi i Tyskland och då regnade det. Vi fick en god frukost så frukosten på Hotell Mira Mare får godkänt. Efter frukost checkade vi ut och sedan gick färden till Bordershop för att köpa med oss det vi ville ha. Sedan tog vi färjan över till Rödby, 11.45 och den här gången gungade det lite mer än på ditresan. Jag är så glad att jag inte är lika åksjuk längre, det har jag min fallolycka att tacka för. Hade det varit förr hade jag befunnit mig på toaletten hela resan. Nu kunde jag till och med äta något.

I Malmö stannade vi på KFC och åt, alltid smidigt med något som går fort för alla ville såklart hem även om vi haft en bra resa. Strax efter klockan 18 var vi hemma och packade ur Marie och Jimmys saker. Sedan åkte vi hem och packade ur det vi köpt och hade med oss för att sedan åka till Malin och Urban för att lämna ett flak öl som Malin beställt åt Ubbe. När vi kom dit skulle de precis äta så då fick vi middag. Det kändes väldigt lyxigt att sätta sig till dukat bord när vi rest hela dagen. Ubbe blev glad och överraskad över sitt flak.

När vi suttit hos dem en stund och tjattrat så åkte vi hem för att hinna landa här hemma innan helgen tog slut. Vi har haft en härlig och trevlig resa till Tyskland. Heiligenhafen är ett ställe som vi troligen kommer att besöka igen.

Jag har sovit som en stock inatt trots att jag nästan sov hela resan hem igår.

Nu ska jag åka till fysioterapueten,

karm Susann 💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *