Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 21 juni 2022

Godmorgon alla fina som tittar in hos mig idag. Solen lyckas skina ner bland molnen och det är 14 grader utomhus. Jag hoppas att det kommer bli en fin dag.

Igår var jag ledig och det var skönt. Jag började morgonen med att plocka här hemma och starta upp en tvättmaskin. Sedan hade jag tid hos fysioterapeuten med min fot. Därefter åkte jag till Centrumskolan en liten snabbis för jag skulle visa skolan för en elev som ska börja till hösten. När jag hade gjort det åkte jag till Maxi och handlade. Jag behövde köpa inför ikväll då bokcirkelgänget kommer.

När jag kom hem var jag tvungen att vila lite och passade på att äta en macka framför tvn i uterummet. Jag tittade färdigt på en dokumentär, Keep sweet på Netflix. Den handlade om en fundamentalistisk sekt i USA som förespråkade månggifte. Jag blir alltid så fascinerad över att människor kan blir så indoktrinerade så de tappar allt förnuft och vett. Det var en otäck dokumentär fast väldigt intressant för jag var tvungen att se alla fyra avsnitten.

Vid halv tvåtiden kom Tova och Rasmus. Det hade kommet med Malmötåget vid ett och ätit lunch på stan innan. Det var trevligt att träffa dem. De har semester denna veckan och tänker tillbringa den i Kalmar vilket är uppskattat från min sida. Vid tretiden tänkte jag fånga upp Mats på jobbet för Linda och jag hade planerat att vi skulle träffas som en överraskning för Mats och Christian. Rasmus och Tova körde mig till Mats kontor fast när vi kom dit så var han inte där utan vid Topasen så då åkte vi dit. När vi kom till Topasen så var han inte där heller så jag fick ringa till honom för jag var rädd att vi hade missat honom och att han hade kört hem. Sp var inte fallet som tur väl för han hade åkt till barackerna dit Topasen har flyttat. Vi fångade honom där och jag och Mats åkte till Linda och Christian och Rasmus och Tova åkte hem till Tovas föräldrar.

Christian blev överraskad och glad när han öppnade dörren och fick se oss. Vi började med att fika på en jordgubbs- och rabarberpaj som Linda gjort. Sedan gjorde vi lasagne som vi satt in i ugnen och medans den blev färdig så spelade vi Gin rummy. Vi pausade för att äta och det var gott och trevligt som alltid när vi umgås.

Kvällen var tydligen på min sida för jag vann och det var första gången som alla var på plus. Det är ju alltid roligt när det är jämnt.

Strax efter nio åkte vi hem fast Mats fick springa in en snabbis på Maxi för att köpa fil som jag glömt köpa. När vi kom hem var jag trött så då gick vi och la oss. Jag hörde inte ens när Rasmus kom hem.

Idag blir det till att jobba, det är näst sista dagen innan sommarlovet. Det ska bli skönt med ledighet nu.

Jag önskar er alla en bra tisdag, kram Susann 💜

2 kommentarer