Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 21 augusti 2023

Inte sov jag så värst länge idag. Mitt alarm var ställt på 8: fast jag gick upp strax innan sju.

Idag började jag sent så fixade lite här hemma. Jag ringde även pappa för att höra hur det var med honom. Han har fått sin rullator så han skulle ut och gå senare på dagen.

Det var en fin morgon med lite sol så det blev shorts som dagens outfit. Jag tog cykeln till jobbet och nu har jag vant mig att cykla.

Idag var det de gamla elevernas första dag. Det var kul att träffa dem och de flesta hade växt över sommaren.

Det blev inget bad ikväll då mina kollegor inte kunde. Fast det var tur för när jag skulle cykla hem så ville inte min elcykel start. Mitt batteri var helt dött fast jag visste att jag borde ha minst 70% kvar. Jag cyklade till affären där jag köpt cykeln, så nu är den inlämnad. Jag måste bara lämna laddaren imorgon så de kan kolla vad det är för fel. Det har hänt så med batteriet två gånger förut.

Det fick bli bussen hem idag och imorgon ska jag ta bilen.

När jag kom hem hade Mats gjort ugnspannkaka så det var bara att sätta sig till dukat bord. Väldigt lyxigt för just nu är min energi låg. Jag tänker att den rättar till sig om någon vecka.

Ikväll börjar Månkörenrepen så där är Mats nu. Själv ligger jag i soffan och netflixar.

Jag valde att inte ta hem jobbdatorn just för att jag inte skulle jobba. Det är så lätt gjort om datorn är hemma och jag behöver begränsa min tid framför datorn.

Det kommer bli tidigt i säng.

Kram Susann 💜

5 kommentarer