Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Tisdagen den 22 augusti 2023

Idag fick jag ta bilen till jobbet eftersom jag lämnade in min cykel igår. Det kändes ovant att behöva leta parkeringsplats. Tänk så fort jag vande mig att cykla de dryga 8 km till jobbet.

Idag har det varit mycket på jobbet och min hjärna går på högvarv och jag märker att jag tappar lite förmågor, glömmer lätt och hittar inte strukturen lika lätt. Det kommer att ge med sig om någon vecka hoppas jag.

Efter jobbet undrade Marielle om jag ville följa med och bada. Hon har badat varje dag ett tag och idag var det 29:dagen. Jag hade badkläder på jobbet så vi åkte till Långviken för ett dopp. Det var varmt i luften, 22 grader och solsken. I vattnet var det 18 grader så helt ljuvligt.

Sedan körde jag hem för jag skulle hämta laddaren och cykelnyckeln för det behövde de på verkstaden.

Mats följde med mig och lämnade sakerna till verkstaden och sedan åkte vi till den asiatiska butiken. Jag skulle handla inför bokcirkelträffen på fredag då jag tänkte mig koreanskt tema.

Dottern och William ville spela padel så det gjorde vi klockan 18:30.

Ikväll gjorde jag kimchi, får se hur den blir. Det är första gången jag gör och har höftat allt. Jag har bara sett ett klipp på Youtube fast där berättades inga mått på hur mycket av ingredienserna.

Nu är det sängen för jag är trött och har lite huvudvärk som jag hoppas går över efter lite sömn.

Kram Susann 💜

4 kommentarer