Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 22 april 2024

Igår kväll somnade jag som en stock och har sovit gott hela natten. Jag kände att jag hade hjälpt Victor att städa igår för det gör ont i min nacke och axlar.

Eftersom jag hade ont i kroppen idag så valde jag att inte gymma innan jobbet idag. Jag stannade hemma och lät tvättmaskinen jobba och sedan blev det lite plock innan det var dags för Centrumskolan.

Jag hann även ringa och prata med pappa. Han var på väg ut för en promenad och sedan skulle han gå till biblioteket och låna nya böcker.

På jobbet gick tiden fort och på mötet i eftermiddags bestämde vi program för onsdag eftermiddag då vi ska fira tillsammans med eleverna att vi fått utmärkelsen från Måns Jenningers fond.

Ikväll åkte jag hem till dottern medans Mats var på kören. Dottern slutade klockan 18.00 så vi åt middag hos henne, hon och jag. Det blev springrolls, så gott och mysigt.

Sedan hämtade Mats upp mig strax efter 21 när körrepet var slut.

När jag kom hem hoppade jag in i duschen för imorgon bitti vill jag inte cykla med blött hår för det är så kallt i luften. Idag har jag mest frusit hela dagen. När kommer värmen?

Kram Susann 💜

2 kommentarer