Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 23 april 2024

Fy sjutton vad kallt det är. När ska det bli varmt så jag slipper ha vantar när jag cyklar till jobbet? Mina fyra timmar på jobbet går verkligen fort. Idag har jag haft hemkunskap och några lagade raggmunkar och sedan hade jag teori med en grupp, vi diskuterade budget och de hade en övning där de skulle planera en budget på 6 månader. Det är en bra övning tycker jag och vi diskuterade även hur deras egna pengar kom in på kontot mm.

Efter jobbet cyklade jag hem för vår bil som var inlämnad på verkstaden var inte färdig. När jag kom hem så plockade jag lite och sedan somnade jag som en stock i soffan. Precis när jag var på väg till att somna så messade verkstaden att vår bil var färdig. Jag ringde Mats, nästan sovandes och undrade om han hann hämta bilen innan verkstaden stängde. Mats hörde på mig att jag var supertrött så han skulle fixa det. Skönt tänkte jag och somnade i soffan.

Ikväll tar jag det lugnt, fast jag borde planera inför helgen då vi får gäster. Jag tänker att jag hinner göra allt på torsdag. Vi har i alla fall planerat vad vi ska bjuda på så det ska bara handlas i veckan.

Jag märker att jag är dålig på att ta kort varje dag så jag har oftast ingen bild till mina inlägg. Det får bli en gammal bild, för jag tycker det är trevligare med inlägg som har bilder.

Kram Susann 💜

2 kommentarer