Arbete/sjukskrivning,  Jag

Måndagen den 22 maj 2023

Idag var jag tvungen att ställa klockan på sju för jag skulle avboka min tandläkartid som jag hade i eftermiddag. Jag hade glömt att jag var tvungen att vara med på ett möte på jobbet. Har jag otur blir jag debiterad för min avbokade tid eftersom jag inte gjorde det innan 24 h. Jag kan inte ljuga och säga att jag är sjuk, jag har så svårt med att inte tala sanning fast om jag sagt att jag var sjuk så tror jag inte att jag hade behövt betala. Jag får väl se om det dimper ner en faktura.

Idag var det superlugnt på jobbet så jag har hunnit planera för nästan hela veckan. Nu är det inte många dagar tills det är sommarlov. Eleverna går sista dagen den 13 juni och vi jobbar till den 16 juni. Sommarlovet är efterlängtat och loven gör att jag får lite pauser utspridda under året.

Idag har det varit en riktig sommardag med en temperatur över 20 grader. Det blev en skön stund vid kallbadhuset ikväll och nu kan en verkligen simma runt. Det var 15,3 grader i vattnet. Jag testade även mitt schampo och tvål som är för hav och sjö. Det fungerade bra och kändes skönt. Jag doppade mig 2 gånger för att det var så varmt.

När jag kom hem åt jag en ägg och räksmörgås med sparris. Det fick bli kvällsmaten ikväll.

Vid sjutiden fick jag besök av Victor och Torun, de hade varit på Ikea och handlat. Det var kul att de kom förbi och pratade en stund. De jobbar ju i Byxelkrok nu sommartid.

Mats är på körrep så han missade Victor och Torun. De får träffas en annan gång.

Snart ska jag gå och lägga mig för jag är trött efter den här varma dagen.

Godnatt, kram Susann 💜