Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 23 september 2024

Idag var jag lite seg så jag låg kvar i sängen till halv åtta. Sedan gick jag upp och gjorde i ordning mig och läste även lite litteratur som vi har på kursen. Jag dubbelkollade mina hänvisningar som jag gjort i texten som ska lämnas in.

Vid tiotiden hände något som jag inte gjort på länge. Jag körde till gymmet och tränade. Jag har inte kunnat träna då jag har haft hosta. Äntligen var det dags. 🙂

Jag började på löpbandet, sprang 10 minuter innan jag körde ett varv på Milon.

Det var tungt idag, märktes att jag inte tränat på länge.

Efter träningen blev det Centrumskolan och idag fick jag ta en utav Marielles mattelektion eftersom hon skulle på ett budgetmöte. Jag överlevde mattelektion och det gick bra att förklara.

Efter jobbet körde jag till kallbadhuset och badade. Idag var det många där eftersom det var strålande sol och varmt. Det var 17 grader i luften fast kändes mycket varmare och i vattnet var det 15,7 grader. Jag hade sällskap av Marielle. Det var dag 52 i min badstreak och 82 i Marielles badstreak.

Sedan körde jag hem och har fixat över lite saker från min gamla jobbdator till min nya. Mats är och repar med Månkören ikväll.

Jag har varit ganska trött hela dagen så ikväll ska jag lägga mig tidigt.

Kram Susann 💜

2 kommentarer