Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 24 juli 2023

Idag blev det sovmorgon, vi steg upp 8:30. Det var det senaste jag sovit hittills på detta sommarlov.

Efter frukosten sa vi hejdå för den här gången till syrran och Andreas och åkte hem till pappa. Han satt och tittade på fotboll så vi satte oss och tittade med honom en stund. Han var så nöjd med gårdagens utflykt även att han blir trött efteråt. Vi stannade en stund och pratade och vid halv tolv begav vi oss hemåt.

Vi körde över Växjö och stannade på Samarkand för att handla. Vi köpte födelsedagspresent till Marie som fyller år imorgon och även bubbel till Malin och Urban som firar 25-årig bröllopsdag imorgon. Jag fyndade två byxor som det var 70% på så jag var nöjd.

På vägen hem bestämde vi med Annika att hon skulle komma till oss ikväll så vi stannade på Maxi och handlade innan vi kom hem.

När vi kom hem vilade jag, tror att jag till och med sov en stund, allt för att jag inte skulle vara trött.

Vid 17.30 kom Annika och vi lagade majsfritters och de blev väldigt goda. Efter maten spelade vi Rummikub och Mats vann alla tre gångerna. Därefter spelade vi Mer eller mindre och Mats vann även det spelet. Sedan spelade vi Smart10 och då vann Mats igen. Efter det så valde vi Gin rummy, ett kortspel som Mats sällan vinner och nog vann han även det med. Det var verkligen Mats kväll.

Imorgon bitti kommer Marielle och hämtar mig och då ska vi åka över till Öland för promenad och bad så nu ska jag sova för klockan ringer 7:00.

Godnatt, kram Susann 💜