Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 25 juli 2023

Idag hade jag ställt mitt alarm på 7 för jag skulle bli hämtad av Marielle strax efter åtta.

Hon och jag åkte över till Öland och hon hade deras hund Frank med sig. Vi åkte till Kleva badstrand och gick söderut. Det blev en promenad på 4,5 km.

När vi kom tillbaka till badplatsen blev det ett dopp. Det var skönt i vattnet, 19,6 grader och lufttemperaturen låg på 20 grader.

Efter vårt härliga dopp så fikade vi. Marielle hade köpt bullar och chokladsnitt, som vi åt i solen. Det var längesedan vi sågs så det var mysigt att träffas och prata ”ikapp”.

När vi kände oss nöjda åkte vi hem igen.

Jag vilade en liten stund när jag kom hem innan vi cyklade bort till Malin och Urban med en flaska champagne. Vi ville gratta dem på deras 25 åriga bröllopsdag. Vi blev bjudna på fika och hann med lite skitprat.

Sedan cyklade vi hemåt fast stannade på Mangan och köpte lite saker inför imorgon då vi ska tälta på Öland.

Vi hann inte vara hemma så länge utan gick sedan bort med en present till Mats syster Marie som fyller år idag. Vi kom lagom till deras eftermiddagsfika, så då fick vi tårta. Vi hade köpt en badtermometer och ett spel, Exit som en bara kan spela en gång där en ska klura ut något.

Efter att ha grattat Marie gick vi hem och jag hamnade i soffan i uterummet. Där slumrade jag till en stund.

På kvällen kom dottern och William och åt middag. De kom direkt från Malmö där de städat deras gamla lägenhet. Så då var det skönt för dem att komma och äta hos oss och slippa laga mat. Efter maten åkte de hem för de var ganska trötta. Vilken konstig känsla med ett kort besök, tänk att de bor i Kalmar nu och då kan våra träffar bli bara en liten stund. Det känns roligt att ha dem så nära.

Efter middagen packade Mats och jag inför imorgon då vi ska till Öland. Sedan blev det bara chill framför tvn och nu är det snart läggdags.

Jag hoppas du haft en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer