Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 25 mars 2024

Visste ni att tranan har svisch? Mina barn hade fått en liten slant utav tranan idag eftersom det är trandagen. Är det något som ni brukar fira? Jag visste inte om trandagen innan jag flyttade till Kalmar och gjorde praktik på förskolan. Dagen firas genom att barnen får godis av tranan.

Idag hoppade jag över träningen innan jobbet för jag har fortfarande ont i knävecket. Det blev att jag fixade här hemma istället.

Jag har varit väldigt trött idag, fattar inte varför jag är så trött för jag tycker att jag sover ju jättemycket om dagarna. Nästa vecka då det är påsklov får jag väl se till att boka en läkartid så de kan ta lite prover eftersom det känns som om jag är ovanligt trött.

Idag gjorde vi våfflor på jobbet så alla elever fick eftersom det var våffeldagen.

I eftermiddag hade jag mina två utvecklingssamtal så nu är de gjorda. Nu kommer det att lugna ner sig igen och jag kan fokusera på annat.

På vägen hem köpte jag sushi för Mats var sugen på det ikväll och det var längesedan vi åt det.

Ikväll är Mats på Månkören som vanligt och jag ligger skönt i soffan och är supertrött fast jag kan inte sova nu för då sabbar jag min nattsömn. Det kommer att bli tidigt i säng.

Kram Susann 💜

4 kommentarer