Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 26 mars 2024

Här händer det inte så mycket. Idag cyklade jag till jobbet och det var riktigt skönt med en cykeltur och nu när cykelvägarna är sopade så är det härligt att cykla.

Idag gjorde några elever våfflor och pannkakor på hemkunskapen. Det blev färgglada våfflor och grädde.

Efter jobbet cyklade jag och hämtade ut mina linser som kommit. Sedan cyklade jag hem direkt och somnade i soffan. Jag är helt slut och sover till 16:00 och tvingar mig sedan upp. Jag ringde och pratade med pappa på messenger. Då kan vi se varandra och det tycker pappa är trevligt och typ det enda som han tycker är bra med hans nya telefon. Det är ändå imonerande att han klara sin nya smarttelefon som han fick när han fyllde 89 år.

Jag har funderat på om mina kommentarer syns för mina bloggvänner för jag kan inte se mina kommentarer när jag går tillbaka och tittar på äldre inlägg som jag vet att jag har kommenterat. Det känns lite tråkigt, för jag vet inte annars hur jag ska kommentera. Fast jag får väl fortsätta kommentera och hoppas att det fungerar rätt som det är.

Ikväll hade Mats APT så han var inte hemma förrän klockan 20:00. Då hade jag gjort våfflor till oss som vi åt med grädde och sylt. Sedan har vi tittat på Robinsson och det som vi hade kvar att titta på av Superstars som vi inte hann titta färdigt på igår kväll.

Nu har jag nog bestämt vad vi ska bjuda på när vi får gäster till påskafton, så imorgon blir det till att handla.

Kram Susann 💜

2 kommentarer