Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 28 mars 2022

Godmorgon alla fina. Här har jag startat upp dagen och jag känner mig trött idag. Jag vaknade av att Mats hämtade kläder i sovrummet strax innan sju och då blev jag inte glad. Jag tyckte att jag inte hade sovit färdigt även om jag somnade i tid igår kväll. Jag vaknade tydligen på fel sida enligt mannen fast jag tyckte att det var han som gjorde att jag vaknade på fel sida. 🤣

Nu är klockan 8 och jag sitter i soffan och har duschat och fått på mig kläderna. Solen skiner ute och termometern visar 5 grader så inte jättevarmt. Jag ser att det även blåser ute fast hoppas ändå på en fin dag.

Nu på morgonen har jag läst runt på lite bloggar och jag har sett att många utav mina bloggvänner arrangerat så fina vårblommor i stora krukor. Jag har inte kommit så långt ännu fast tänker att jag ska göra det i veckan. Det jag har gjort är att planterat popcorn i helgen som jag ska ha utanför hörnfönsterna i uterummet när det blir så varmt så jag kan ställa ut dem. Jag planterade i fina ikeapåsar, tänkte att det blir fint när popcornen växer upp.

Vad händer för er idag?

Nu är det inte många ord kvar i Christels fotoutmaning och dagens ord är beröring – Jag tyckte det var ett svårt ord och fick googla synonymer till ordet och fick då fram dessa ord, kontakt, vidrörande, hantering, touche, bekantskap, umgänge, förbindelse, relation och samband. Då valde jag en bild på våra vänner Malin och urban. Bilden är från när vi firade Mats 50 årsdag i Malmö.

Nu önskar jag er alla en fin måndag en bra start på denna vecka, kram Susann 💜

4 kommentarer