Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 29 augusti 2022

Godmorgon så här i slutet av augusti. Idag vaknar jag upp till ösregn och det har nog regnat hela natten. visst behöver vi regn fast när det regnar så känns det lite trist i alla fall. Är det hösten som knackar på efter alla fina soliga dagar? Termometern står på 13 grader i dag och då blir jag rådvill, är det dags för långbyxor?

Nej, så långt ville jag inte gå så det fick bli långklänning idag. Jag hade planerat att sova länge idag fast jag borde ju inte bli förvånad när mina bruna slår upp innan klockan är sju. Jag försökte somna om och låg kvar en halvtimme fast det funkade inte så nu sitter jag i soffan i loungen, nyduschad och skriver här.

Det är måndag och en ny vecka med nya möjligheter. Den här veckan känns som om den kommer vara ganska lugn för mig. Jag eller rättare sagt vi var bjudna till Skye, mitt systerbarn i Malmö på födelsedagskalas på lördag som jag har tackat nej till. Jag kände att jag behövde vara hemma efter att ha varit iväg två helger på raken och med tanke på allt nytt med jobbet. Jag hoppas att hen inte blir alltför besviken.

Idag blir det Centrumskolan som vanligt och idag står det lite Ma och lite annat smått och gott på schemat Jag hoppas att jag hinner planera morgondagens lektioner innan dagen är slut.

Ev blir det bad vid 16:45 med några kollegor, en tradition som vi nu haft sen förra läsåret. Det är en trevlig tradition.

Vad händer för dig idag?

Nu önskar jag dig en trevlig dag, kram Susann 💜

4 kommentarer