Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 29 januari 2024

Sovmorgon idag, vilket jag tycker är så bra en måndag. Den här helgen har jag varit så trött och sovit väldigt mycket.

Victor är fortfarande kvar hos oss. Han skulle försöka få till ett möte med banken idag. Det gick väl sådär, för någon på banken skulle höra av sig igen fast det ringde aldrig någon från banken på hela dagen. Därför har han tagit kontakt med en annan bank och ska på ett möte på onsdag så nu får vi ha honom hemma några dagar till. 😊

Jag hade ett möte klockan 10.00 idag med arbetsterapeuten. Vi pratade om min energibalans och hon tycker att jag ligger på gränsen nu när jag kommit upp på 75% tillsammans med arbetsträningen. Vi får se hur det går på mötet på onsdag med arbetsförmedlingen och försäkringskassan angående min arbetsträning.

Jag hann till jobbet till klockan 11 precis när jag började. Dagen gick fort som vanligt på centrumskolan.

När jag kom hem var Victor som sagt var kvar. Mats och Victor har tittat på en budget för Victors företag för han skulle visa en budget för bankpersonen på onsdag och Mats har ju lite erfarenhet utav budget med tanke på att han arbetar som rektor.

Jag har bara tagit det lugnt och det kommer bli tidigt i säng.

Jag har försökt besöka mina bloggvänner fast det verkar vara något fel på bloggarna hos Nouw för det står att det inte finns några inlägg. Jag hoppas att det löser sig snart.

Kram Susann 💜

4 kommentarer