Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 31 januari 2024

I går var jag alldeles för trött för att titta in här. Jag har verkligen varit så trött den sista tiden så jag har inte orkat mycket. Jag känner att min energibalans är på väg åt fel håll.

Idag hade jag möte med handläggare från försäkringskassa och arbetsförmedling angående min arbetsträning. Arbetsterapeuten som jag träffade i måndags var också med vilket kändes skönt för hon var med när jag placerades för första gången på Centrumskolan. Hon från arbetsförmedlingen tyckte inte att jag skulle arbetsträna mer då jag är så trött, så min fritid blir lidande. Det bestämdes på mötet att jag arbetstränar tiden ut, till den 9 februari. Därefter blir det arbete på 50% och det känns både bra och dåligt. Skönt eftersom jag känner att min energi är låg och dåligt eftersom det på något sätt känns som ett nederlag. Jag inser själv egentligen att detta är det bästa beslutet för mitt mående för jag har känt mig låg och jag tror att min energibalans påverkar mitt mående. Jag har inte haft lust till att göra något. Nu kanske jag kan hitta tillbaka hit igen och tycka att det är roligt att berätta saker.

Nu hoppas att jag känner att jag har ett liv utanför Centrumskolan och inte bara sover bort flera timmar varje dag. Jag tror det kommer att bli bra i längden. Jag får prova att arbetsträna längre fram i mitt liv för jag kan troligen inte få sjukersättning på 50%. Annars hade det varit skönt på något sätt.

Ikväll orkade ingen utav oss laga mat så vi hämtade hem kebabtallrik.

Jag måste ju även berätta hur det går för äldsta sonen Victor. Idag hade han möte med banken så nu är det i rullning. Det verkar som om det inte ska vara några problem för honom att låna pengar och går allt som på räls har han eget företag och en restaurang som kan öppna till Kristi himmelfärds helg. Det här första år kommer han att behålla ”Petters restaurang” som namn och sedan ska han byta till Victors hamnkrog. Är ni i Byxelkrok så får ni besöka hans restaurang. 😊

Kram Susann 💜

4 kommentarer