Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 3 april 2023

Jag var lite seg när jag vaknade i morse fast jag gick upp innan Mats körde till jobbet 6:45. Jag gjorde inget direkt på morgonen. Det blev såklart lite jobb, kollade mailen och såg över min dag så allt var klart inför Centrumskolan. På måndagar har jag planeringstid så jag hann ganska mycket idag så nu känner jag att denna vecka kommer vara lugn då jag har planerat det mesta.

Det blev inget bad ikväll då både Annika och jag var lite trötta. Molly vårt fadderbarn hade konsert ikväll med sin klass. Hon går första året på estetiska programmet och det var deras första konsert. Eftersom jag inte badade ikväll tänkte jag att jag skulle åka och lyssna på dem. Mats kunde tyvärr inte följa med då han repar med Månkören. Jag hittade till aulan som de skulle spela i och det var kul att lyssna på alla duktiga ungdomar. Såklart var Molly den bästa stjärnan utav alla.

Nu ikväll sitter jag i soffan och är trött så jag tror att jag kommer att gå och lägga mig innan Mats kommer hem ikväll. Om jag orkar så är ju tanken att jag ska gymma innan jobbet imorgon.

Det fick bli ett litet inlägg idag, det är inte alltid jag har något att skriva om och allt kan jag inte skriva här.

Jag hoppas du haft en bra start på denna vecka, kram Susann 💜💜

4 kommentarer