Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Tisdagen den 4 april 2023

Vad jag sov i morse, jag vaknade inte när Mats gick upp eller när han åt frukost. Jag vaknade inte av att han låste dörren eller körde iväg med bilen. Jag sov som en stock och har sovit hela natten. Det var väldigt längesedan jag har sovit så gott.

Idag åkte jag och gymmade innan jobbet. Det kändes bra förutom att jag inte hittade mitt milonkort. Jag måste ha tappat det någonstans, surt.

Dagen gick fort på på Centrumskolan och när jag kom hem ringde vårdkordinatorn för att höra hur det gick med min kommande arbetsträning. Än så länge har jag inte börjat arbetsträna på 25%. Jag har blivit kallad till ett möte nästa vecka då det är påsklov. Jag hoppas jag kan vara med på länk då jag planerat att vara i Malmö och besöka barnen.

Jag hann vila lite innan det var dags för oss att hämta Madeleine för att springa. Jag var trött och hade lite huvudvärk fast tänkte att det skulle bli bättre av den friska luften. Jag tänkte först att jag skulle gå en runda medans Mats och Madeleine sprang. Sedan tänkte jag att jag skulle springa den lilla rundan utan att stanna, det blev mitt mål. Jag vill få upp flåset och tempot igen och komma upp i lite längd på mina löprundor. Jag lyckades med mitt mål trots att det kändes som om det var mycket pollen i luften och de första hundra metrarna kändes tungt att andas. Det gick inte supersnabbt fast jag är nöjd med att jag lyckades med mitt mål.

När vi kom hem efter löpningen så lagade vi ris och orange chicken. Det blev gott och vi blev mätta.

Nu ikväll har vi tittat på Robinsson och snart är det dags för sängen då jag känner mig ganska trött. Det blev en riktig träningsdag, så jag är nöjd.

Kram Susann 💜

2 kommentarer