Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 31 oktober 2022

Godmorgon, här är jag uppe i ottan. Jag är fortfarande fast i sommartid så jag vaknade som vanligt så idag steg jag upp innan klockan blev sex. Det är mörkt ute som det sig bör med en temperatur på 9 grader så än så länge är det ganska varmt.

Den här veckan är det höstlov för eleverna och vi arbetar egentligen mån-ons fast jag ska vara ledig på onsdag då jag hade lite tid att ta ut. Det ska bli skönt med ledighet.

Nu ska jag bara hinna skriva alla omdömena för jag fick reda på av Mats att det vore bäst om jag gjorde dem innan onsdag kväll. Något kommer hända fast jag vet inte vad. Annars brukar jag vara en fena på att lista ut hemligheter fast den här gången har jag ingen aning. Kanske är det åldern som gör att jag inte märker att han har planerat något, fast jag kan tänka mig att det har att göra med att jag har haft otroligt mycket på jobbet och inte har kunnat tänka på något annat. Kul ska det bli i alla fall för på nästa måndag fyller jag 50 och det ska väl firas med pompa och ståt.

Nu ska jag göra mig i ordning för jag behöver sätta mig och tänka på vad jag ska skriva i mina omdömen i matte och hemkunskap. Jag har 16 elever som jag ska skriva omdömen på.

Nu önskar jag er en härlig måndag, kram Susann 💜

4 kommentarer