Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 2 november 2022

Det har varit två jobbdagar som har varit fullspäckade. I måndags kom det två skolor från Stockholm på besök. Vi hade en trevlig kväll tillsammans med lekar och trevliga samtal. Vi besökte en utav de skolorna förra året och vi kommer att ha fortsatt samarbete. Tisdagen ägnades åt att visa våra lokaler, prata om den nya läroplanen och vad det innebär för våra elever. På tisdagen kom det även en skola från Skåne och var med i diskussionerna. Skolan i Skåne och de två skolorna i Stockholm, vi är som ett eget litet nätverk där vi har gemensamma träffar över nätet, ett antal träffar per år och nu även ett fysiskt möte. Det är alltid trevligt och nyttigt att prata med andra och få nya infallsvinklar, kunna utbyta olika idéer och tankar.

Idag börjar mitt höstlov fast jag behöver in till jobbet en sväng då jag ska lägga fram det jag planerat för mina två dagar efter lovet. Igår blev jag äntligen klar med mina omdömen så nu är de inskrivna i schoolsoft eftersom vi börjar med utvecklingssamtalen veckan efter lovet.

Idag är det lite spännande då jag bara vet att jag ska ha packat ett visst antal ombyten. Frågan är om jag/vi kommer åka någonstans ikväll eller om det kommer att ske något imorgon bitti. Jag och Marielle satt igår och spekulerade om vad det kunde vara. Jag har försökt att inte gissa eller komma med några antydningar inför Mats då han tycker det är tråkigt när jag gissar. Själv tycker jag det är lite av själva nöjet att spekulera.

Idag blir det även en runda in till stan, ska se om jag hoppar in någonstans för att klippa mig. Jag känner att det är dags för det inför den stora dagen på måndag. Sedan ska jag även se om jag kan göra lite utav uppgifterna till kursen jag går. Jag får se om jag verkligen mäkta med kursen på 7,5p. Just nu känns det lite övermäktigt och gör jag inte det så tänker jag att jag inte gråter för det. Lite kunskap har jag ändå fått med mig trots uteblivna högskolepoäng.

Jag hade tänkt att hänga på Christels fotoutmaning, kanske blir det bara de dagar jag känner för det, lite då och då.

November förknippar jag med födelsedagar då vi har många i släkten som fyller år och även vänner. En bild på en tårta får bli bilden till 1 november i Christels fotoutmaning.

Fotot till 2 novembers fotoutmaning får bli på den blommiga duken som ligger på bordet i uterummet.

Nu önskar jag er en härlig onsdag, kram Susann 💜

6 kommentarer