Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 9 maj 2022

Godmorgon denna fina måndag. Solen skiner och termometern visar 9 grader så visst känns det lovande för en fin idag. Idag är ingen vanlig dag för idag fyller min vän Malin 50 år. Malin är en utav mina äldsta vänner som jag har här i Kalmar. Vi träffades när vi var gravida och väntade våra första barn 1994 så det är nästan hela mitt vuxna liv. Vi har gjort många roliga saker ihop sedan dess och våra familjer var väldigt tajta, som en storfamilj.

Sedan sommaren 1996 så åker vi alltid på någon form av semesterresa ihop så vi har många minnen tillsammans. I år får Rhodosresan räknas som 2022s resa även om vi åker i slutet av maj. Det blir säkert att vi hittar på något tillsammans i sommar också även om det inte blir en långresa. Visst är det härligt med vänner som förgyller ens vardag?

Idag ska jag hämta upp våra icavaror som jag beställt till skolan på vägen till jobbet. Jag måste komma ihåg det. Det är hemkunskap på schemat idag och eleverna ska göra minestronesoppa.

Ikväll blir det troligen ett dopp med några kollegor och just nu är det ju som skönast i vattnet när temperaturen ligger strax över 10. Jag hoppas vi får en lika fin kväll som förra måndagen.

Vad händer för er idag?

Nu ska jag fixa i ordning mig så jag är redo för denna första jobbdag så här på måndagen. Idag får jag köra Volvo då Victor lånade min Peugot när de åkte till Göteborg.

Nu önskar jag er en fin måndag, kram Susann 💜