Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 10 maj 2022

Godmorgon alla fina som tittar in hos mig, vad glad jag blir. 😊

Igår var jag så trött så orkade inget inlägg. Jag brukar kunna hålla mig vaken på måndagar eftersom jag badar med kollegor på kvällen fast så var det inte igår. Visst badade jag, Annika och Märit fast vattentemperaturen var 12,8 och då känns det som om det börjar bli för varmt för att få någon uppiggande effekt på mig. Jag får testa att ligga i längre och se om det har mer effekt på piggheten. Annars var det en fin kväll, dock en aning för blåsigt.

Idag har jag vaknat upp till ännu en solig dag och termometern visar 10 grader så det kommer säkerligen att bli en fin dag. Idag har jag förskjutit min tid så jag börjar tidigare och det innebär att jag slutar strax efter lunch. Det ska bli skönt och jag ska bara hem och sova efter jobbet. Jag känner att jag ligger lite minus på min energi efter helgen och till kommande helg blir det också många energikrävande saker som jag tycker ska bli roliga fast då behöver jag tänka på energin extra nu i veckan. Denna vecka ska jag försöka sova så mycket som möjligt, strategivila helt enkelt.

Ikväll ska vi springa med Karin och Madeleine. Vi brukar hämta upp dem klockan fem och sedan åker vi till Stensö där vi springer. Jag får springa själv för mina fötter är fortfarande ömma plus att jag verkligen har tappat min kondis och kan inte springa lika fort som dem längre. Mats får hålla Karin och Madeleine sällskap i spåret. Efter löpningen blir det ett dopp. Ikväll ska jag ligga i lite längre för att se om det känns någon skillnad efter doppet, om jag helt enkelt blir piggare och om det varar längre än igår. Jag hoppas det. 😊

Nu önskar jag er en härlig tisdag, kram Susann 💜

4 kommentarer