Måndagsrutin 😊

Tiden gick som vanligt superfort och brödbullarna blev jättebra på hemkunskapen. Det känns som jag inte har så mycket att skriva om denna dag.

Jag hade önskat att det inte hade varit så långt till Malmö där Rasmus bor eftersom det är hans födelsedag idag. Det hade varit trevligt att fira honom på hans dag. Jag vet att han blir firad av sina syskon. S och William har fixat lite födelsedagsfirande för honom ikväll och även Victor skulle åka ner till Malmö och vara med och fira Rasmus. Vi ringde ikväll och då var Rasmus och Tova på väg hem till S och William. De skulle äta en massa plock som ostar, kex och sushi. Det var trevligt att samtala med dem och vi hann även se de andra barnen innan vi la på.

Skärmdump när vi pratar i telefon och Rasmus gjorde så vi fick skägg på vår bild.

Ikväll har Annika och jag badat, det blev bara vi för de andra kunde inte. Det var jätteskönt, 7 grader i luften och 8,3 grader i vattnet. Sedan satt vi och drack varm blåbärssoppa innan vi åkte hem.

På vägen hem köpte jag sushi för det var Mats sugen på ikväll och det är ju bättre än gröt som jag hade tänkt att vi skulle äta ikväll.

Nu ikväll sitter jag framför tvn och tittar på en serie och Mats är på körrep med Månkören som alltid på måndagskvällar. Jag är ganska trött så jag ska lägga mig tidigt.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *