Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

MĂ„ndagsrutin 😊

Tiden gick som vanligt superfort och brödbullarna blev jÀttebra pÄ hemkunskapen. Det kÀnns som jag inte har sÄ mycket att skriva om denna dag.

Jag hade önskat att det inte hade varit sÄ lÄngt till Malmö dÀr Rasmus bor eftersom det Àr hans födelsedag idag. Det hade varit trevligt att fira honom pÄ hans dag. Jag vet att han blir firad av sina syskon. S och William har fixat lite födelsedagsfirande för honom ikvÀll och Àven Victor skulle Äka ner till Malmö och vara med och fira Rasmus. Vi ringde ikvÀll och dÄ var Rasmus och Tova pÄ vÀg hem till S och William. De skulle Àta en massa plock som ostar, kex och sushi. Det var trevligt att samtala med dem och vi hann Àven se de andra barnen innan vi la pÄ.

SkÀrmdump nÀr vi pratar i telefon och Rasmus gjorde sÄ vi fick skÀgg pÄ vÄr bild.

IkvÀll har Annika och jag badat, det blev bara vi för de andra kunde inte. Det var jÀtteskönt, 7 grader i luften och 8,3 grader i vattnet. Sedan satt vi och drack varm blÄbÀrssoppa innan vi Äkte hem.

PÄ vÀgen hem köpte jag sushi för det var Mats sugen pÄ ikvÀll och det Àr ju bÀttre Àn gröt som jag hade tÀnkt att vi skulle Àta ikvÀll.

Nu ikvÀll sitter jag framför tvn och tittar pÄ en serie och Mats Àr pÄ körrep med MÄnkören som alltid pÄ mÄndagskvÀllar. Jag Àr ganska trött sÄ jag ska lÀgga mig tidigt.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *