Familj,  Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Min födelsedag den 7 november

Gårdagen blev lugn och skön med lite firande på kvällen. Vi började ju som sagt med gymmet klockan 6.00, Mats och jag. Det var faktiskt riktigt skönt att få en energikick direkt på morgonen.

Sedan när Victor vaknade runt halv nio så gjorde han god födelsedagsfrukost till mig. Det var hur mysigt som helst att njuta av frukosten och hans sällskap.

När vi hade gjort i ordning oss åkte vi iväg för att jag var tvungen att fixa lite saker. Jag ville köpa presenterna till Rasmus, Linnéa och Theo som också fyller nu i november. Jag skulle även hämta ut mitt paket från Softskin (kommer ett eget inlägg om det).

Jag fick allt fixat och jag hade god hjälp av Victor och innan vi åkte hemåt igen tvättade Victor min bil. Eftersom det är en vit bil behövdes det verkligen.

Efter lunchen somnade jag i soffan i vanlig ordning för jag hade dessutom varit uppe tidigt och trodde ev att jag skulle få lite besök på kvällen.

När vi var på Maxi tänkte jag att tulpaner är ju trevligt att ha på bordet om det dyker upp nån till kvällen. (Brukar sällan få blommor) Jag hade inte behövt köpa för fick två blombud, ett från Rasmus och Tova och det andra från Fatimah och barnen. 😊

Visst fick jag besök på kvällen, först kom Marie, Jimmy och Sigge och lagom till att vi skulle sätta oss att fika kom Malin och Urban. Det blev en trevlig kväll som avslutade min födelsedag.