Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Min tröttdag

Timmarna går verkligen fort på Centrumskolan. Fyra timmar är inte många fast det är det jag fixar just nu. Jobbmässigt har jag alltid gillat att jobba heltid för med mitt kontrollbehov har jag koll på vad som händer och har koll över saker och ting. Detta är något som jag har behövt jobba med mig själv nu när jag inte jobbar så många timmar. Jag är så tacksam över att jag är där jag är i mitt liv. Jag tycker att jag har haft tur som fått jobb på Centrumskolan för jag trivs väldigt bra och alla har verkligen från första dagen varit inkluderande. Jag brukar försöka varje dag att tänka på vad jag är tacksam över. Brukar tänka innan jag ska gå och lägga mig. Jag tror det är viktigt att reflektera över det för att inse vad en har i livet, Vara här och nu. Brukar du tänka på vad du är tacksam över? Jag är tacksam över min familj, vänner, att jag kan jobba 50%, att jag ger mig självkärlek i form av träning och bad.

Tisdagar brukar ju som sagt vara min tröttaste dag och idag var inget undantag. När jag kom hem slocknade jag i soffan direkt och sov över två timmar. När Mats kom hem vid 16 vaknade jag bara till fast somnade om. Jag var helt slut och eftersom jag kände mig så trött så orkade jag inte komma iväg för att springa. Vi skulle ju inte springa med Karin och Madeleine ikväll så beslutet påverkade ju ingen.

Ikväll blev det stuvade makaroner och köttbullar. När jag lagade maten kändes det som om jag var på jobbet för jag gör stuvade makaroner till en del elever nästan dagligen.

När vi hade ätit ångrade jag att vi inte hade sprungit så då fick det bli en kvällspromenad istället. Det kändes skönt att komma ut i friska luften. Det blev nästan 3 kilometer och vi gick i raskt tempo.

Vi har även sett en film på Netflix som jag kan rekommendera; En guide till den perfekta familjen. Jag tyckte det var en tänkvärd fil i dagens samhälle med alla sociala medier, krav och förväntan som ställs på en som person.

Nu är det snart sängen för den här donnan och jag hoppas att jag inte har sabbat min skönhetssömn eftersom jag sov så länge i eftermiddag.

Godnatt, kram Susann 💜

2 kommentarer