Jag,  Mats och jag

Mitt år i bilder 2022

Nu är det tredje året som jag sammanfattar det gångna året i bilder. Tycker det är kul att minnas tillbaka på vad som hänt under året som gått. Jag har såklart badat mycket under året som gått då jag badar varje lördag och har gjort sedan 2019, därför blir det även en badbild på varje månad.

Januari

Vi startade året med att vara i fjällen tillsammans med syrrans familj.

Det blev även bastubad med Annika, Marielle och Märit.

Februari

Det var nu jag fick Corona, jag som trodde jag skulle klara mig. Vi besökte pappa i Våxtorp och barnen i Malmö. Vi fick se dotterns pussel på 6000 bitar som var större än mig.

Mars

Det blev utflykt med Marie och deras barn. Månkören hade konsert. Vi skaffade en bokhylla till för våra böcker. Vi hade bokcirkelträff och läste Abdulrazak Gurnahs bok Paradiset.

April

Marielle och jag hade bäst i test med några elever. Vi firade dottern som fyllde år. Vi hade bokcirkelträff och läste Löpa varg av Kerstin Ekman. Var och tittade på Linneas dansuppvisning i Linköping.

Maj

Spelade paddel med Marie och Jimmy. Vi firade Malin som fyllde 50 år. Vi åkt till Rhodos och jag fick min fina solhatt av min fina bloggvän Carina. Pappa flyttade till Älmhult. Jag var på Marielles 40-årsfest.

Juni

Skolavslutning och midsommarfirande. Vi hade brygghäng med kompisar. Vi bowlade med Linda och Christian för Mats och Christian hade fixat det som överraskning. Vi åkte till Tyskland med Marie och Jimmy, det var Jimmys födelsedagspresent.

Det blev mycket bad hela månaden tillsammans med Mats och vänner. Jag följde med Marielle på hennes träning. Vi firade svärfar som fyllde 80 år. Vi röjde i vår rabatt och fick hjälp av Mats systerdotter.

Juli

Augusti

vi var i Lübeck tillsammans med dottern och William. Vi sov över på Blå Jungfrun med Malin, Urban, Micke och Maria. Vi paddlade tillsammans med Linda och Christian. vi var i Stockholm och såg Hybris med Pernilla Wahlgren. Vi var i Simrishamn tillsammans med Marie och Jimmy. Vi hade bokcirkelträff och diskuterade boken Släkte med Torbjörn Flygt.

September

Vi firade Linda som fyller 50 år i oktober. Jag gick på teater, Ivar Kruger. Jag var på vandring med bokcirkeln.

Oktober

Jag var och tittade på när Mats spelade teater, När jazzen kom till Kalmar.

November

Jag fyller 50 år och får en överraskningsresa till Paris. Vi firar novemberbarnen i Älmhult. Jag har 50 årsfest.

December

Julavslutning på skolan. Mats fyller år. Vi firar julafton här hos oss. Vi har glöggprovning. Vi tränar på Malkars. Vi spela padel med Ingela och Nicke. Jag och Marielle går på promenad. Vi firar nyår hemma Mats och jag.

Gott nytt år!

2 kommentarer