Jag,  Sjukskriven/Arbete

Lördagen den 31 december 2022

Idag är Det årets sista dag. Tänk att ytterligare ett år har gått. Eftersom det är lördag har vi börjat denna dag som alla andra övriga lördagar, löpning och bad.

Idag blev det löpning ute hos Maria på Revsudden och det gick bra att springa en runda som landade på drygt 3 km. Sedan blev det ett härligt dopp och jag och Mats invigde våra julklappar, neoprenhandskar. Vilken skillnad det var att bada med dessa. Nu undrar jag varför jag inte har skaffat det tidigare.

Efter doppet fick vi frukost som Micke ordnat under tiden vi sprang och badade.

De undrade om vi ville komma till dem ikväll eftersom vi skulle sitta hemma själva, jag tror de tyckte synd om oss. Vi tackade ja. I eftermiddag har vi fixat en paj och pannacotta som vi ska ha med oss till ikväll. Jag har även sovit för att orka med kvällen.

Till lunch lagade Mats blåmusslor och det var supergott. Vi vågade inte ta med dem ikväll då vi inte lagat musslor tidigare.

Nu i skrivandes stund är vi på väg för att fira ute på revsudden. Det kommer ytterligare ett par till ikväll som vi aldrig har träffat. Så nu gäller det att ta fram den sociala sidan.

Nu önskar jag dig ett gott nytt år, kram Susann 💜

I bilen mot Revsudden

6 kommentarer