Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Mitt i veckan 😊

HÀr sitter jag framför tv-nyheterna och det rapporteras frÄn kriget i Ukraina och hur de östeuropeiska ledare har tagit tÄget in i Ukraina. De sÀger att de behöver mer hjÀlp utifrÄn med vapen och dylikt. Sverige ska skicka 1200 soldater. Vad Àr vÀrlden pÄ vÀg? Hur lÀnge kommer detta krig hÄlla pÄ?

Idag Ă€r jag seg och lite lĂ„g. Utomhus Ă€r det grĂ„tt, disigt och temperaturen ligger runt nollan. Jag tror att jag blev lite pĂ„verkad utav samtalet med Bette igĂ„r för jag har vaknat vĂ€ldigt mĂ„nga gĂ„nger i natt och Ă€ven legat vaken lĂ€ngre stunder sĂ„ jag Ă€r inte precis utvilad idag. Det kommer definitivt bli till att sova nĂ€r jag kommer hem i eftermiddag. Nu kommer jag vara orolig Ă€nda tills lĂ€karen sjukskrivit mig pĂ„ 50% och att försĂ€kringskassan beviljat sjukskrivningen. TĂ€nk om inte försĂ€kringskassan godkĂ€nner sjukskrivningen? DĂ„ kommer det bli jobbigt och innebĂ€ra minder inkomster. Även om det inte rör sig om jĂ€ttesummor frĂ„n försĂ€kringskassan sĂ„ Ă€r de pengarna Ă€ndĂ„ en hjĂ€lp. Ja, ja jag vet att jag inte kan pĂ„verka detta fast det ger mig en orokĂ€nsla. Jag vet att det alltid blir sĂ„ hĂ€r innan jag vet att alla papper och beslut Ă€r klara och jag kan andas ut ett tag till. Jag hoppas lĂ€karen sjukskriver mig ett bra tag sĂ„ jag inte mĂ„ste göra om detta om nĂ„gon mĂ„nad.

Idag ska jag och en elev börja dagen pÄ Kalmar lÀns museum och det ska bli kul. Det var lÀngesedan jag var dÀr och tittade pÄ utstÀllningarna. Sedan kommer tiden gÄ fort pÄ Centrumskolan som vanligt.

I dagens fotutmaning som Christel har Ă€r ordet förpackning – det fick bli en bild pĂ„ en tĂ€ndsticksburk.

Nu önskar jag er en hĂ€rlig onsdag, kram Susann 💜

2 kommentarer