Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Mitt i veckan 😊

Godmorgon denna onsdag! Jag hoppas ni haft en skön nattsömn och har vaknat upp pigga och nytra. Jag vaknade som vanligt vid halv sju och kÀnde mig förvÄnansvÀrt pigg. Nu har klockan nÀstan blivit Ätta och jag har gjort mig i ordning, duschat och Àtit frukost. Jag har hamnat framför tv-nyheterna i soffan pÄ min favoritplats hÀr i mitt hem. NÀr jag kom upp var det grÄtt och lite disigt och temperaturen pÄ minus 2 grader. Nu nÀr det gÄtt en timme Àr det ljusare utomhus och jag hoppas att solen orkar titta fram idag.

Det hÀnde inte sÄ mycket igÄr nÀr jag kom hem sÄ dÄ valde jag inte blogga nÄgot. Det enda som hÀnde vara att jag var hos optikern och fick nya linser att prova. Jag mÀrkte direkt att min syn blev bÀttre pÄ lÀngre avstÄnd. Jag ska bara prova hur det kÀnns för egentligen tÄl jag inte detta material. SÄ pÄ torsdag ska jag tillbaka igen för att tala om hur det har gÄtt.

Det blev ingen löpning med Karin och Madeleine igÄr och dÄ valde jag att vara hemma och vila mina fötter. Mats var duktig och sprang 9 km innan han tog kvÀll. Sedan blev det bara att vi lagade middag tillsammans, pasta och svampsÄs.

Idag har vi inga direkta planer mer Àn stÀda lite hÀr hemma. Vi ska jag fÄ besök till pÄsk och dÄ behöver jag se över alla sÀngplatser. Jag tÀnker att tvÀttmaskinen ska fÄ jobba nÀr jag kommer hem idag. Sedan tÀnker jag bÀdda rent i vÄra gÀstsÀngar sÄ det Àr fÀrdigt till pÄsk. Jag funderar Àven pÄ att sÀtta upp det lilla pÄskpynt jag har för att fÄ njuta lite av det. Maten Àr planerad inför pÄskhelgen, sÄ det kÀnns skönt att ha fÀrdigt. Det ska bara inhandlas nÀrmare pÄsk.

Idag blir det bussen för mig och antagligen buss hem. Just nu har KLT sÀnkt sina biljettpriser med 30% sÄ igÄr betalade jag en enkelbiljett för 20,16 kr. Det kan hÀnda att Mats kanske slutar runt samma tid som jag, han visste inte riktigt. Det beror pÄ hur han har det eller om han kan fortsÀtta jobba hemma. Det kan alltid uppstÄ oförberedda saker som Mats mÄste ta hand om.

Idag ska jag och en kollega se över en elevs schema, vi ska se hur vi kan göra det mer tydligt. Allt handlar om struktur och tydlighet pÄ vÄr skola. Personer med autism kan ibland behöva extra stöd för att förstÄ vad som ska hÀnda och vad som förvÀntas av en med hjÀlp av bildstöd. Onsdagar jÀmn vecka har jag ett lite luftigare schema sÄ jag har lite planeringstid som aldrig Àr fel.

Jag önskar er en hÀrlig onsdag, kram Susann

Kommentarer inaktiverade för Mitt i veckan 😊