Mitt i veckan

Tänk att det redan är mitt i veckan, vad tiden går fort. Helgerna är alltid efterlängtade nuförtiden. Idag jobbar Mats hemifrån, eller i alla fall tills det är dags för mig att åka till jobbet så vi kan samåka. Det är en ganska ljusblå himmel med några enstaka vita moln och det känns som solen vill titta fram. Vi hoppas att solen vill titta fram under dagen. Det är 3 grader varmt utomhus så vi slipper skrapa bilrutorna innan vi ska åka.

idag är det vår städdag så det kommer vi roa oss med ikväll och även låta tvättmaskinen jobba. Annars händer det inget speciellt utan veckodagarna är sig ganska lika på gott och ont. Ibland vore det ju kul om det hände något annat än vad det brukar.

Dagens ord i Christels fotoutmaning är färgklick och då valde jag en bild på mig. Jag har ofta svarta kläder fast för att liva upp det brukar jag ha en lila sjal som en liten färgklick.

Bilden är tagen 2019

Frågan som Kristina ställer sig i hennes novemberutmaning är Vilken är din favorit glögg? Svaret blir att jag faktiskt inte har någon favorit och om jag skulle välja någon blir det Blossas lättvinsglögg mer av tradition. Mats är inte så förtjust i glögg och då blir det inte att vi dricker glögg så ofta.

Nu önskar jag er en fin dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *