Nationaldagen 🇾đŸ‡Ș

Det blev sovmorgon till 7 idag, inte sÄ lÀnge som jag hade hoppats pÄ. PÄ förmiddagen blev det bara vila och jag sov i omgÄngar. Efter helgens alla aktiviteter behövde jag all sömn.

Vid klockan 14 var vi bjudna till Daniels kalas. Han fyllde 17 Är igÄr. Vi gav honom ett mobilskal som han önskade sig. Vi fick kycklingsallad med matvete eller med pasta. Till kaffet fick vi rabarberpaj, vaniljsÄs och glass. Barnen Sandström, Jimmy och Malin hade det traditionsenliga vattenkrig.

Vid halv fem gick vi hem för jag ville vila innan vi skulle spela paddel med Linda och Christian.

Mellan 18 och 19 blev det paddel och idag fick vi till riktigt lÄnga bollar. Fast det kÀndes att det var ett tag sedan jag spelade. Nu vill jag spela en gÄng i veckan sÄ jag kan bli bÀttre och bÀttre. Det var kul som vanligt att trÀffas.

IkvÀll har det bara blivit chill framför tvn och jag tÀnker gÄ och lÀgga mig tidigt för imorgon har jag zoomutbildning hela dagen.

Jag önskar er en fortsatt trevlig kvĂ€ll, kram Susann 💜

8 kommentarer

    1. Vad konstigt för jag har ju inte min blogg pÄ nouw. Din blogg har jag inte heller kunnat lÀsa. KÀnns lite som ett lotteri.

  1. Hej! Vilken hĂ€rlig resa ni haft, har lĂ€st dina inlĂ€gg nu. Vad jag förstĂ„r sĂ„ ligger din blogg pĂ„ wordpress? Är du nöjd med den? Jag tĂ€nkte mejla dig men hittar ingen adress.

    1. Ja, vi Àr sÄ nöjda med vÄr resa. Det var hÀligt. Jag har min blogg via Loopia dÀr jag köper för plattformen och domÀnnamnet.

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *