Nu är jag trött 😩

Min morgon blev ganska stressig innan jag kom iväg till Centrumskolan. Först hittade jag inte vattentermometern och sedan hittade jag inte mina husnycklar. Jag for runt i hela huset som en tetting. Till slut hittade jag nycklarna precis där de ska vara. Snacka om att jag var så stressad så jag inte såg dem.

Hemkunskapen gick bra och eleverna gillade tomatsoppan som de gjorde. Teoridelen handlar fortfarande om budget och idag skulle de räkan ut en maträtt om de lagade den från grunden, eller använde halvfabrikat eller åt ute. De skulle reflektera kring olika aspekter som miljö, matupplevelse mm.

När jag kom hem från Centrumskolan vilade jag lite och letade stuga till fjällen över nyår. Tanken är att vi ska åka tillsammans med min syster och hennes familj. Nu har vi insett att vi inte kommer att hitta en stuga där vi kan bo alla och idag har de bokat en nära Tandådalen där vi helt vill bo. Jag letar fortfarande, min familj är lite mer bortskämd med närhet till backen och bastu. Vi får se vilka ”krav” vi ger upp eller om vi inte kommer hitta någon stuga.

Vid fem i halv fem åkte jag hemifrån för jag skulle möta upp kollegor vi Kalmar kallbadhus för det är vår måndagsrutin. Fast när jag satte mig i bilen kom jag på att jag glömde tanka på vägen hem, så det var jag tvungen att göra. Shit vad dyrt det har blivit med bränsle, över 19 kr/l. 😱

Det var en fin kväll vid kallbadhuset, solsken, 10 grader i luften och 13,3 grader i vattnet. Fast jag tyckte det kändes kallare. Efter doppet drack vi kaffe och blåbärssoppa och bara pratade en stund innan det var dags för oss att bege oss hemåt.

Ikväll har MAts körrep så det är V och jag hemma. Jag var sugen på pizza fast det ville inte V ha efter en sommar i Byxelkrok. Vi åkte och handlade och sedan lagade V pasta med kyckling och vannameiräkor plus lök och purjolök. Det blev gott och så var det lyxigt att få middagen lagad.

Eftersom jag somnade sent inatt så ska jag gå och lägga mig tidigt. Jag hoppas ni haft en bra måndag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.