Familj,  Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Nyårsafton

I år firar vi nyårsafton i Kläppen och det är mysigt med all snön som lyser i terrängen.

Direkt efter frukosten åkte jag och Marie till Sälen för att komplettera lite till kvällen. Det var inte så mycket folk i affären som jag trodde så det gick ganska fort. På hemvägen stannade vi till vid 8848 altitude butik och jag kunde inte låta bli att köpa en typ ziptröja, som var på rea.

När vi kom hem från affären tog jag mig till backen och mötte upp Mats. Vi hade bestämt att vi skulle äta lunch på toppstugan. Victor, Rasmus och Tova kom också dit. Vi fick vänta en stund på att få ett bord. Jag beställde en kycklingsallad och Mats tog en pasta med räkor och musslor.

Efter lunchen mötte jag upp Samina, hon skulle testa en ny inställning på snowboarden.

Sedan var det dags för mig att åka till huset för jag behövde sova annars skulle jag inte orka med kvällen. Jag halvsov i drygt två timmar 😊

Sedan var det dags för lite jaccuzzibad och bastu innan klänningen åkte på.

Sedan hjälptes vi åt att göra förrätten som bestod i lite plock, pizzabullar, fröknäcke med lax och avokadokräm, crustader med skagenröra toppade med räkor och tunnbrödsrullar med tonfiskröra. Till det drack vi bubbel 🥂

Huvudrätten bestod av fläskfilé, potatisgratäng, pommes, sallad och bearnaisesås.

Efter maten spelade vi Harry Potter TP, ett ganska svårt spel fast alla ungdomar var duktiga på att svara på alla frågor.

Sedan hade det blivit dags för efterrätt och då åt vi marängsviss, ett säkert kort som de flesta tycker om.

Strax innan tolv gick de flesta utav barnen och satte sig i jaccuzzin för att skåla in det nya året. Vi andra stod på balkongen över barnen och skålade in 2020 och runtomkring oss smälldes det en massa raketer så det nya året fick verkligen ett riktigt välkomnande.

Gott nytt år 🎉🥂

Hela gänget 💜

4 kommentarer