Och så kom regnet…

Idag när jag vaknade regnade det ganska mycket och temperaturen låg på 6 grader. Visst behövs det vatten i vår natur fast det är precis som vädrets makter talar om för oss att snart är det valborg då det nästan alltid är kallt och regn som brukar hota uppifrån.

I år kanske det inte gör så mycket att det regna på valborg då alla sammankomster är indragna pga Covid19. 2020 är ett år alla kommer att minnas, ett år som inte riktigt är som vanligt och tillfällena till att umgås och vara social är minimal.

Idag ska jag på yoga harmoni, nu på förmiddagen och sen tänker jag att min energi får läggas på rensa lite i Victors rum så han får plats i helgen, ialla fall i hans säng. Det rummet är eller kommer att vara vårt nästa projekt. Det finns många saker där inne i Victors rum som jag nog kan kasta. Jag är ju en liten samlare fast försöker verkligen rensa ut i mina gömmor. Vi får se hur jag lyckas.

Ikväll är det vår springkväll, fast vi har inte bestämt vilken runda det blir. Vi är inte riktigt överrens och det kommer bli löpning efter att Mats tapetserat några våder innan han blir för trött. Jag springer gärna på Stensö där det finns en runda på 5,5 km och då slipper en springa flera varv i stället för ett. Mats tycker det är för långt att köra bara för att springa. Kanske blir det av vi springer en runda hemifrån för att slippa köra någonstans. Jag hoppas att det inte regnar ikväll när vi ska springa.

Jag önskar alla en fin tisdag, kram Susann

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *