Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Ofokuserad och resnervös 😊

Godmorgon säger jag från Rhodos stad. Igår jobbade jag till klockan ett fast jag märkte att jag var lite ofokuserad på jobbet. Det var tur att jag hade ett ganska luftigt schema och det kändes väldigt bra när jag åkte hem. När jag kom hem hann jag duscha och byta om till de kläder jag skulle ha på mig när jag åkte till Rhodos.

Jag kände mig nervösare än vad jag brukar när vi väntade på att vår skjuts skulle komma. Jag antar att det var för att det var så längesedan en åkte på en längre resa. Det kändes som om jag skulle glömma något. Min fina solhatt, en bok, pass och pengar kommer en väl långt med och såklart solskyddsfaktorn.

Vid tvåtiden kom Christian för att skjutsa oss till flyget. Tack snälla för hjälpen, vi är så tacksamma. På flygplatsen blev vi överraskade utav Maria och Micke som också skulle åka till Rhodod stad. En riktigt trevlig överraskning så nu är vi fler att umgås med vilket alltid är trevligt. När vi väntade på att få gå ombord så blev det bubbel till Malin och mig och öl till Mats och Ubbe.

Avgången blev en halvtimme sen så vi lyfte från Kalmar runt 17.00 och flygresan gick ganska bra. Jag mådde lite illa när vi precis hade landat så kräkpåsen åkte fram fast jag klarade mig från att kräkas. det var ganska guppigt under flygresan. Efter att vi flugit i ungef’är en och en halvtimme serverades maten som vi beställt. Jag och Malin hade beställt en sallad och Mats och Urban fick biffar och potatismos. Det var smart av mig att bara ta sallad då jag inte mådde så bra på flygresan.

När vi hade landat på Rhodos fick vi ta fram munskydd för det var vi tvungna att ha i ankomstsalen och på transportbussen och bussen till hotellet. Vi fick våra väskor ganska snabbt och sedan hittade vi lätt vår buss som skulle ta oss vidare till hotellet.

Det tog ungefär 45 minuter innan vi kom fram till hotellet och det som förvånade mig var att busschauffören körde lugnt och fint. Mina fördomar var att chauffören skulle köra fort och vårdslöst 😱

När vi kom fram till hotellet fick vi ett glas bubbel och Malin och jag fick varsin ros. Det kändes väldigt lyxigt och trevligt. Sedan lämnade vi av våra saker på rummet och gick till den närmsta supermarket för att köpa vatten och även en påse chips. Vi var tvungna att börja vår resa med att skåla in vår semester på Malin och Urbans balkong. Det är så härligt att kunna göra dessa gemensamma resor tillsammans med våra vänner som vi har känt i 28 år och även ett stort plus med att Maria och Micke kom och de är våra relativt nya vänner.

Solen skiner redan här på Rhodos så det ser lovande ut. Nu är det frukost som gäller för att sedan ta oss till någon strand för att bara chilla. Idag behöver jag nog sova en stund på stranden för jag har sovit väldigt dåligt i natt. Tur det kommer fler nätter.

Nu önskar jag er en härlig dag, kram Susann.

6 kommentarer