Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Ofokuserad och resnervös 😊

Godmorgon sÀger jag frÄn Rhodos stad. IgÄr jobbade jag till klockan ett fast jag mÀrkte att jag var lite ofokuserad pÄ jobbet. Det var tur att jag hade ett ganska luftigt schema och det kÀndes vÀldigt bra nÀr jag Äkte hem. NÀr jag kom hem hann jag duscha och byta om till de klÀder jag skulle ha pÄ mig nÀr jag Äkte till Rhodos.

Jag kÀnde mig nervösare Àn vad jag brukar nÀr vi vÀntade pÄ att vÄr skjuts skulle komma. Jag antar att det var för att det var sÄ lÀngesedan en Äkte pÄ en lÀngre resa. Det kÀndes som om jag skulle glömma nÄgot. Min fina solhatt, en bok, pass och pengar kommer en vÀl lÄngt med och sÄklart solskyddsfaktorn.

Vid tvÄtiden kom Christian för att skjutsa oss till flyget. Tack snÀlla för hjÀlpen, vi Àr sÄ tacksamma. PÄ flygplatsen blev vi överraskade utav Maria och Micke som ocksÄ skulle Äka till Rhodod stad. En riktigt trevlig överraskning sÄ nu Àr vi fler att umgÄs med vilket alltid Àr trevligt. NÀr vi vÀntade pÄ att fÄ gÄ ombord sÄ blev det bubbel till Malin och mig och öl till Mats och Ubbe.

AvgĂ„ngen blev en halvtimme sen sĂ„ vi lyfte frĂ„n Kalmar runt 17.00 och flygresan gick ganska bra. Jag mĂ„dde lite illa nĂ€r vi precis hade landat sĂ„ krĂ€kpĂ„sen Ă„kte fram fast jag klarade mig frĂ„n att krĂ€kas. det var ganska guppigt under flygresan. Efter att vi flugit i ungef’Ă€r en och en halvtimme serverades maten som vi bestĂ€llt. Jag och Malin hade bestĂ€llt en sallad och Mats och Urban fick biffar och potatismos. Det var smart av mig att bara ta sallad dĂ„ jag inte mĂ„dde sĂ„ bra pĂ„ flygresan.

NÀr vi hade landat pÄ Rhodos fick vi ta fram munskydd för det var vi tvungna att ha i ankomstsalen och pÄ transportbussen och bussen till hotellet. Vi fick vÄra vÀskor ganska snabbt och sedan hittade vi lÀtt vÄr buss som skulle ta oss vidare till hotellet.

Det tog ungefĂ€r 45 minuter innan vi kom fram till hotellet och det som förvĂ„nade mig var att busschauffören körde lugnt och fint. Mina fördomar var att chauffören skulle köra fort och vĂ„rdslöst đŸ˜±

NÀr vi kom fram till hotellet fick vi ett glas bubbel och Malin och jag fick varsin ros. Det kÀndes vÀldigt lyxigt och trevligt. Sedan lÀmnade vi av vÄra saker pÄ rummet och gick till den nÀrmsta supermarket för att köpa vatten och Àven en pÄse chips. Vi var tvungna att börja vÄr resa med att skÄla in vÄr semester pÄ Malin och Urbans balkong. Det Àr sÄ hÀrligt att kunna göra dessa gemensamma resor tillsammans med vÄra vÀnner som vi har kÀnt i 28 Är och Àven ett stort plus med att Maria och Micke kom och de Àr vÄra relativt nya vÀnner.

Solen skiner redan hÀr pÄ Rhodos sÄ det ser lovande ut. Nu Àr det frukost som gÀller för att sedan ta oss till nÄgon strand för att bara chilla. Idag behöver jag nog sova en stund pÄ stranden för jag har sovit vÀldigt dÄligt i natt. Tur det kommer fler nÀtter.

Nu önskar jag er en hÀrlig dag, kram Susann.

6 kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *