Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 12 juni 2024

Idag hade min mamma fyllt 84 år om hon levt. En extra tanke på henne idag.

Jag fick skjuts till jobbet idag av Mats. Idag hade vi skolavslutning för eleverna i årskurs 5-7. Vi hade ungefär samma program som igår kväll.

När eleverna hade åkt hem vid 10 så fixade jag lite med musikquizet. Klockan 11:30 var det dags att samlas i vårt personalrum. Där skålade vi för ett bra läsår och åt lunch tillsammans. Sedan fick vi sommarpresent av Märit, en mugg och en cider plus en liten utnämning.

Klockan 14:00 skjutsade Crus oss till Rappens lada. Där fick vi tävla i femkamp och det var väldigt roligt. Vi spelade fotboll i som sumobrottare och det var kul.

Dräkten var lite för lång för mig så det såg nog väldigt roligt ut när jag sprang. Vid halv fem åkte vi tillbaka till skolan. Vårt lag kom inte först om jag säger så.

Vi fortsatte kvällen i vårt personalrum och beställde mat. Jag, Märit och Jessica delade på en pizza. Jag hade ett musikquiz som marie gjort till sina kollegor. Nu gjorde jag det quizet med mina kollegor och det gick bra. De var duktiga och kunde många utav låtarna.

Klockan kvart över sju kom Mats och hämtade mig för då var jag trött. De andra fortsatte festandet.

När vi kom hem kom Rasmus som har kommit hem för Daniels student, kusinen. Vi åt sushi eftersom Rasmus inte ätit. Sedan spelade vi The mind och vi klarade alla 12 nivåer.

Nu ska jag sova och imorgon börjar jag 9. Godnatt, Susann 💜

2 kommentarer