Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 13 juni 2024

Idag började vi klockan nio och nu är det inga elever på skolan för det är sommarlov. Vi personal jobbar till och med måndag nästa vecka.

Idag blev det cykeln till jobbet och dagen ägnades åt utvärdering. Jag och Annika satt tillsammans och skrev.

Vid lunchtid slutade jag och då cyklade jag in till stan, till S/B där Rasmus och dottern väntade. De hade beställt till mig.

Efter lunchen åkte dottern och Rasmus hem till dottern för att byta om till Daniels student. Jag själv cyklade och hämtade ut våra vigselringar som vi förstorat så nu glänser de på ringfingret igen.

Sedan landade jag en stund på biblioteket för det verkade som regnet var på väg och det blev lite dåtid för mig innan Daniel sprang ut.

Klockan 14:15 sprang Daniel ut och därefter åkte han iväg på flaket. Därefter åkte jag hem med Rasmus och sedan åkte Rasmus och dottern för de skulle hämta upp Daniel när han kom tillbaka med flaket och köra honom hem.

När Mats kom hem kvart i fem cyklade vi bort till Marie och Jimmy för att ta emot studenten.

Det bjöds på god mat och dryck och även en lek. De hade tur med vädret för det var uppehåll fast ganska kyligt. Det blev en trevlig kväll och jag tror att studenten var nöjd. Av Mats och mig fick han en resväska, märke Samsonite.

Vid halv tolv gick vi hem och nu ska jag sova för imorgon blir det jobb igen.

Godnatt, kram Susann 💜

2 kommentarer