Onsdagen den 13 januari 2021 – har lugnat ner mig

Min dag började ju som sagt var att jag blev irriterad och sedan löste det sig så att jag egentligen inte hade behövt bli så uppretad. Det var längesedan jag blev så uppretad, fast det berodde nog på att jag visste att jag hade en fullspäckad dag på Centrumskolan.

Idag har det bara rullat på och jag har haft att göra hela dagen. Jag fick en promenad tillsammans med en elev idag, och det var underbart friskt utomhus och det blev en paus från lektionerna. Eleven hade fysisk aktivitet och då är en promenad perfekt.

När jag kom hem var jag tvungen att vila lite för vid 16.00 skulle jag ha en utbildning i Clio angående deras matematiksidor. Utbildningen var väl sådär och vi får väl se hur mycket vi kan använda det digitala materialet i matematik.

Ikväll har det inte hänt så mycket, Mats och jag fick en liten promenad till återvinningen. Det är skönt att bara få komma ut och få lite frisk luft. ikväll gjorde vi spenatsoppa så nu har jag matlåda till imorgon. Nu när vi inte har så många elever på skolan kan inte alla lärare äta så då får jag ha matlåda med mig.

Jag måste ju berätta att idag var jag med i Kalmar posten som gjort ett reportage om Karin, Madeleine, Monika, mig och Mats när vi badar på kvällen efter att vi sprungit. Det är kul att det uppmärksammas och förhoppningsvis inspirerar vi andra till att kallbada.

Nu önskar jag alla en fortsatt trevlig kväll, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.