Uppretad innan klockan åtta

Precis innan jag ska gå upp ur sängen får jag ett sms där jag ska gå in på 1177 för ett nytt meddelande. Klockan var 7.17 när messet kom och jag hade en tid för videomöte med fysioterapeuten klockan 8.00. När jag går in på 1177 så har de ändrat min tid för mötet till 9.30. Hur tänker de där för jag ska ju vara på Centrumskolan 9.45 och då har jag lektion. Snacka om att min puls gick upp lite mycket för jag blev väldigt irriterad. Jag ringer till Sveaplan för att se om jag kan ändra tiden, får att jag skulle bli uppringd klockan 11.00, lite sent så drar mig ut kön då.

Jag ringde Märit för att diskutera hur jag skulle göra för egentligen ville jag bara skita i mötet när tiden egentligen inte funkar jobbmässigt. Jag hade ju tagit tiden 8.00 av en anledning. Efter lite diskuterande bestämde vi att jag kommer in till 9.30 och har mötet på skolan för att spara så mycket tid som möjligt. Det är en bra lösning fast jag kan tycka att det är dålig stil att bara få ett sms och inte att de kan ringa och kolla om den tiden passar.

Nu ska jag samla mig och bli av med min irritation så den inte är med mig hela dagen för det är ju ingen höjdare att gå runt och vara uppretad.

Jag vill ju få till det här mötet med fysioterapeuten för jag har ju väntat på det ganska länge pga. min höft som jag har ont i. Jag hoppas att jag kan få övningar som hjälper mig. Jag har lite övningar som Linda har gett mig. Hon är utbildad PT så hon har delat med sig av sin kunskap till mig snäll som hon är.

Idag har jag …nu ringer det….

…. och när jag svarar är det fysioterapeuten som undrar varför inte jag kunde svara på Skype. Jag berättar att jag trodde mötet skulle vara 9.30 enligt den infon jag fick via sms:et. Nej, det har bara strulat för dem inne på Sveaplan så den infon stämmer inte. Snacka om att jag har retat upp mig i onödan. Nu är det andas och träna som gäller. Fysioterapeuten ska skicka mig övningar som jag kan göra. Han trodde lite som jag att jag kanske behöver min styrketräning som jag inte har gjort nu på någon månad pga. Corona. Så nu kommer det bli gymmet igen för jag vill komma igång att springa igen så fort som möjligt. Lyssna på kroppen var hans råd… jag som har blivit bra på att lyssna på kroppens signaler vad det gäller mina symptom från fallolyckan fast min löpning har känts så viktig för mig så då har jag inte tagit signalerna på allvar. Ja,ja nu ska jag bli bättre på det.

Idag har jag inga planer när jag kommer hem mer än att det är vår städdag så lite plock ska jag väl kunna orka med hoppas jag.

Nu önskar jag alla en fin onsdag, kram Susann

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *