Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 13 mars 2024

Idag kände jag mig inte lika trött som jag har gjort de andra dagarna. Det blev bilen till jobbet idag med för regnet hängde i luften plus att jag även skulle tillbaka till jobbet i eftermiddag en sväng för Annika och jag hade bestämt att vi skulle skriva omdömena till hemkunskapen.

Idag har jag och några elever åkt till Skälby, en 4h-gård som ligger vid en jättestor lekplats. Det var skönt att vara ute en stund och vi var även en runda till Norrlidsbadet.

När jag slutade jobbet åkte jag hem och sov en och en halv timme. Jag vaknade till och med av mig själv vilket kändes bra. Sedan åkte jag tillbaka till jobbet och vi hann skriva hemkunskapens omdömen, check på det. Nu är det bara matteomdömena som ska skrivas plus lite andra dokument. Allt ska vara färdigt tills på måndag så det blir nog till att jobba lite i helgen.

När vi var klara åkte jag till Maxi för att handla och sedan åkte jag hem och lagade mat. Ikväll har vi tittat på Mästerkocken och Shogun. Det lär bli tidigt i säng för jag känner att jag behöver min skönhetssömn. Imorgon har jag tänkt att cykla till jobbet.

Kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för Onsdagen den 13 mars 2024