Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 12 mars 2024

Godkväll till dig som tittar in hos mig. I går orkade jag helt enkelt inte blogga då jag hade lite energi efter helgen i Göteborg. Den tog verkligen på min energi och jag glömmer lätt att jag inte har så mycket i min energibank då jag tog av mina reservkrafter när jag var uppe på 75%. Jag håller fortfarande på att bygga upp min reservbank igen.

I går började jag sent som jag brukar på måndagar. Jag försökte skriva lite omdömen innan jobbet igår fast hade svårt att fokusera. Jag valde bort träningen för jag kände mig låg och behövde skriva lite istället. på väg till jobbet i går så åkte jag förbi kallbadhuset för att se om stegen var ditsatt igen. Tyvärr var den inte det så det blev inget bad efter jobbet igår.

När jag kom hem från jobbet igår hade Mats middagen färdig och sedan skulle han till körrepet. Jag var så trött så jag gick och la mig klockan åtta.

Idag åkte jag till jobbet lite tidigare för att jag skulle hinna skriva lite omdömen för jag har så svårt att fokusera hemma av någon konstig anledning. Tiden gick fort på jobbet då det händer mycket saker så när jag kom hem vid kvart i två så slocknade jag i soffan nästan meddetsamma. Jag sov i två timmar och ändå kände jag mig trött när jag vaknade. Jag tvingade mig upp ur soffan och började laga middag. Det blev torsk i ugn med äggsås och kokta morötter och potatis till.

Efter middagen åkte Mats på teaterrep och jag satte mig med mina omdömen och nu är jag snart färdig, bara lite kvar att skriva och då måste jag vara på skolan så jag blir kanske helt färdig imorgon.

Det kommer bli tidigt i säng för jag känner att jag verkligen behöver sova.

Kram Susann 💜

6 kommentarer