Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 14 mars 2024

Idag har jag verkligen varit förvirrad och känner mig lite stressad. Jag har glömt saker och gjort fel typ hela tiden på jobbet. Jag märker att jag inte är så stresstålig som jag har varit och nu är jag nog extra känslig för att min energi är låg. Jag tänker att det kommer bli bättre nästa vecka då allt som ska skrivas är klart. I helgen kommer det att bli det sista som jag gör med alla dokument och omdömen.

Jag cyklade hem vid 12:30 när jag slutade och när jag kom hem somnade jag i soffan och sov nästan 2,5 h så vi får väl se hur min nattsömn blir.

Dottern skulle komma direkt efter jobbet för hon skulle äta middag hos oss ikväll eftersom William är på fotbollsträning. Ikväll gjorde jag hel kyckling i ugn, ris, svampsås, rödkål och sallad. Jag hade gjort chokladpudding som efterrätt. Det blev gott och det blev till och med en matlåda till mig imorgon. Jag brukar inte ha matlåda med mig fast imorgon är det studiedag och eleverna är lediga så då behöver jag matlåda.

Efter middagen skjutsade jag hem dottern och sedan när jag kom hem landade jag i soffan framför tvn. Mats hade tagit disken medans jag körde hem dottern. Vi började titta på Tillsammans 99 på Netflix. Antagligen kommer jag att lägga mig tidigt som jag brukar.

Jag har märkt att jag har blivit sämre på att ta kort varje dag så nuförtiden har jag inga bilder att lägga in i mina inlägg. Jag tycker att det är trevligt med bilder i inläggen och när jag började blogga tog jag massor med bilder varje dag för att ha till mina inlägg. Jag ska bli bättre på det. Det får bli en gammal bild på mig som jag tog på mig för ett år sedan när jag var på väg till jobbet.

2 kommentarer