Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 13 februari 2024

Det kändes skönt att börja lite senare än vad jag har gjort tidigare. Tiden blev knapp ändå innan jag åkte till jobbet. Jag fattar inte var tiden tar vägen på morgonen, jag gör ingenting särskilt.

Idag har eleverna bakat semlor på hemkunskapen och det passar ju bra eftersom det är fettisdagen idag och även ordet rund i Christels fotoutmaning. Vi bakade snabbsemlor med bakpulver istället för jäst. Dessa bullar tycker jag funkar även om semlor bakade på jäst är godare. Det fick bli snabbsemlor eftersom vi har ont om tid då mycket ska hinnas med på lektionen för det är även en teoretisk del av lektionen.

Det kändes konstigt att sluta 12;30 idag eftersom inte eleverna har slutat när jag slutar. Jag åkte hem och somnade i soffan med lite huvudvärk. Nu hoppas jag att min huvudvärk ska försvinna som jag har haft i stort sett varje dag sedan innan jul. Nu när jag har gått ner i tid så kommer det att bli bättre för mig och jag måste bara acceptera att hälsan går före.

Ikväll gjorde Mats en sallad till middagen och det var gott. Vi åt i tvrummet och tittade på skidskyttet samtidigt. Tyvärr gick det inte så bra för svenskorna.

Har ni ätit någon semla idag?

KramSusann 💜

2 kommentarer