Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 15 februari 2023

I morse var jag trött när jag vaknade. Jag hade gärna sovit längre fast det är helt hopplöst att sova längre än halv sex. På morgonen blev det bara att ta det lugnt för jag vill inte slösa energi innan jobbet.

Det har varit en händelselös dag så jag har inget direkt att skriva om. Jag har pratat med Rasmus om vår resa till Syd Korea. Jag skulle gärna vilja att han också följer med för det känns som om det vore bra att hela familjen är med på en sådan resa. Vi får se om han kan lösa det med jobbet. Jag hoppas för jag tror att han kommer ångra sig sedan när han blir äldre ifall han inte följer med. Det känns som en speciell resa då jag och min familj åker till mitt födelseland.

Det är tur att det är onsdag och kan fylla ut sitt inlägg med Christels frågor som hon har på onsdagar.

Om du ser någon utan ett leende – ge dem ditt / Dolly Parton

Egna citat/tankar/drömma

Att möta någon med ett leende är smittsamt.

En vän vars värderingar jag inte förstår och varför:

Jag har nog ingen vän som jag tänker på utan mer i allmänhet. Människor som inte respekterar andra och sätter sig på höga hästar har jag svårt för. Jag står inte för SDs värderingar och förstår inte de som kan rösta på dem. Alla människor är värdefulla. 💜

En vän jag borde säga ifrån till och varför:

Jag känner inte att jag har någon sådan vän som jag behöver säga ifrån till. Det är svårare när andra personer använder sig av härskartekniker. Jag tänker alltid att jag ska bli bättre på att bemöta härskartekniker.

En vän jag borde höra av mig till:

Jag är dålig på att hålla kontakten med mina vänner även om jag försöker. Antagligen skulle jag behöva höra av mig till de flesta.

En vän som svikit mig och hur:

Jag vet inte om jag har haft någon vän som svikit mig. En del vänner kommer och går utav olika anledningar.

Den här delen avslutas med ett släktträd. Här kommer mitt även om det alltid känns lite konstigt eftersom jag är adopterad.

Nu önskar jag dig en fortsatt trevlig dag, kram Susann 💜

6 kommentarer