Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 14 februari 2023

Plötsligt händer det … när Mats kom hem hade han med sig en bukett blommor till mig. Det är inte ofta som han köper blommor så det är verkligen överraskande när han gör det.

Idag har det varit fullt upp och eleverna har gjort goda Belgiska våfflor på hemkunskapen. Alla åt med god aptit och tyckte våfflorna var så goda.

Min plan idag var att köpa något på väg hem till Mats fast jag orkade inte. Jag hade lite huvudvärk och kände att jag behövde komma hem och vila så han fick vara utan någon allahjärtansdagspresent idag. Ikväll har jag jobbat och Mats är iväg på rep med lokalteatern. Nu har jag planerat veckans lektioner och skrivit arbetsbeskrivningar så det är bara till att skriva ut dem på jobbet imorgon. Det känns skönt att ligga steget före.

Idag har vår rektor och två medarbetare åkt till Stockholm för vår skola är en utav tre verksamheter som blivit nominerade till Nytidas kvalitetspris. Imorgon kommer vi få veta om vi vinner, så håll tummarna.

Nu ska jag bara slappa framför tvn tills det är dags att gå och lägga sig. Jag hoppas du har haft en bra dag och önskar dig en fortsatt trevlig kväll, kram Susann 💜

4 kommentarer