Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 15 juni 2022

Godmorgon alla fina som tittar in och lämnar avtryck. Vad glad jag blir att just du hittat hit. Idag är det en fin morgon och jag känner mig ganska utvilad idag trots att jag vaknade 6.30. Solen skiner och det är 15 grader utomhus så det kommer bli en fin dag.

I går kväll var det avslutning för våra åttor och nior. Det var en trevlig avslutning och i år var det första gången som vi kunde ha famljemedlemmar inbjudna till avslutningen. Det var kul att träffa alla. Vi gick tipspromenad, sjöng sommarsånger och åt tårta alltså en helt perfekt kväll. Det kändes lite vemodigt att ta farväl av våra nior som ska vidare i livet fast ändå härligt på något sätt. De som har framtiden för sig och jag hoppas att de kommer och hälsar på någon gång.

Marielle hade bakat jordgubbstårtor och en elev hade med sig en dumletårta som han har haft med sig på alla avslutningar. Tårtan är jättegod och alla är alltid förväntansfulla på att få äta den goda tårtan.

Vid 20.00 var jag så trött och allt var iordningställt så då åkte jag hem, Renee åkte med mig hem. när jag kom hem landade jag i soffan i uterummet och tittade på vår serie innan jag stupade i säng. För jag visste att jag skulle upp tidigare idag än vad jag brukar.

Idag är det avslutning för resterande elever, de som går i femman, sexan och sjuan. Avslutningen är mellan 8.45-10.00 och upplägget är detsamma som igår kväll med sång, tipspromenad och tårta.

Vid 10.30 ska jag och Marielle till Kalmarsundskolan för två överlämningar och ena eleven kommer bli min mentorselev och den andra kommer en av våra nya lärare som börjar till hösten ha. Jag hjälper bara till nu innan han har börjat.

Sedan 11.30 börjar vår avslutning tillsammans med vår rektor Märit. Vi ska äta lunch och spela minigolf. Sedan blir det lite aktiviteter vid vattnet. Det kommer bli en trevlig avslutning fast vi har några dagar kvar innan vi får ledigt. På onsdag nästa vecka är vår sista jobbdag och det sista dagarna kommer ägnas åt kvalitetsarbete, packning och städning inför flytten i höst.

Nu önskar jag dig en härlig onsdag, kram Susann 💜

4 kommentarer